maandag 8 maart 2010

Pecha Kucha


Deze woensdag is alweer de derde editie van Pecha Kucha in Den Haag. Hier kom je voor die interessante sprekers met inspirerende verhalen. Verwacht geen saaie presentaties van mensen die net niet weten wanneer ze moeten stoppen. Door het 20x20 format blijft de vaart er lekker in. Elke spreker mag 20 afbeeldingen laten zien, die elk 20 seconden vertoond worden.

Afgelopen keer was Patswerk te gast, en wij hebben ons zo vermaakt dat we nu weer komen. Om lekker te luisteren. En als wij ergens geld voor neerleggen weet je dat het goed moet zijn. Ik zie net dat onze oude houtbouwende Joost Haas ook komt spreken. Die jongen is serieus knettergek, dus dat moet wel de moeite waard worden. Voor alle overige en nuttige info kijk je hier.

Het vette posterontwerp is van de lieftallige Tanja Busking en Dayna Casey. DJ Fonkelpimp gaat weer laten zien dat hij van muziek echt geen verstand heeft, maar wel lekker plaatjes aan elkaar kan draaien. Grapje jongen.

Woensdag 10 maart
PIP Den Haag
Binckhorstlaan 36
Deuren open 20:20
Start sprekers 20:55
Entree 7 euro (4,50 euro studenten met ov kaart)

En mocht je al kaartjes voor de Meezingbioscoop hebben, dan snappen we dat. Anders zien we je gewoon in de PIP. Er is sowieso geen enkele reden om thuis te blijven deze woensdag.

2 opmerkingen:

Ivar zei

Geven jullie ook kaarten weg voor de Meezingbioscoop? Mag ik er één?

Luukerjan zei

Leeeeeeeeeeeeex!!!!!! Jeeeeeeej!