dinsdag 22 juli 2008

Freshpats promo

IAMFRESH en Patswerk maken een gezamenlijke move. Met een flyer actie en bijbehorende website proberen we nieuwe opdrachtgevers uit de buurt binnen te halen.

10 opmerkingen:

Zebra zei

Mooi hoor, lekker strak allemaal. Ik ben het ook wel eens met de uiteindelijke tekst. Zakelijk, maar niet te. Alleen had ik graag dat 'met-de-buren-kennis-maak-zinnetje' erin terug gezien. Of was dat weer te straat?

Alleen volgens mij is gerealiseert met een d. (Bij de Portfolio pagina)

Steven zei

Gerealiseerd is aangepast! Veel mensen zeiden: Het is toch niet alleen voor de buren?
Daar kon ik wel inkomen. Dus maar aangepast...

Zebra zei

Waren dat dezelfde mensen die zeiden dat de koffie echt niet kon klaar staan? Want dan wil ik wel eens weten in wat voor kringen jij je begeeft jongeman!

Steven zei

Hahaha ja deels dezelfde mensen...

Flip zei

Ik zal binnenkort eens één voor één al jullie mogelijkheden komen ontdekken... ^_^

chiara zei

Maar het is toch ook niet alleen voor jullie buren? T' hele land toch het liefst?

Die website is echt tof!

Bedankt voor jullie felicitaties nog!

x

Steven zei

Deze actie is wel echt gericht op bedrijven in de buurt. Daarom ook het ontwerp bureau bij u om de hoek. Misschien wil ik dat zinetje er toch weer op hebben. En inderdaad voor de rest willen we klanten uit het hele land of wereld. Maar die proberen we niet te berijken met deze actie.

Steven zei

zinnetje bedoel ik.

chiara zei

Maar waarom toch, ik snap niet wat de buurt er mee te maken heeft...maar ja ik ben dan ook blond..

Zebra zei

Uiteindelijk willen we natuurlijk zoveel mogelijk klanten, ongeacht waar ze vandaan komen. Maar deze actie is bedoeld om de buurt kennis te laten maken met Freshpats. We zitten op een mooie locatie die mensen kennen, vandaar de zin 'het ontwerpbureau bij u om de hoek'. Het is ook meer grappig bedoeld, dan dat we alleen de mensen om de hoek benaderen. Eigenlijk zijn alle Hagenezen onze buren natuurlijk.