maandag 22 juni 2009

Gratis dingen! Wie maakt ons los?

Er staan weer weer veels te veel dingen te gebeuren aankomende tijd. En het leuke is dat je naar heel veel van die dingen gewoon gratis naar toe kan. Omdat je hier komt, en wij dat waarderen. Liefde heet dat.

------------------------------------------------------------------------------

Als je deze vrijdag niet in Den Haag (waar overigens ook behoorlijk veel aan de hand is) of Utrecht bent (waar wij zullen zijn) dan kun je nog naar Amsterdam.

CONFLICT zal namelijk vrijdag 26 juni de Oude Zaal van de Melkweg weer op zijn grondvesten doen schudden, zoals we dat van CONFLICT gewend zijn. Naast geluiden zoals hiphop, dubstep, baltimore, baile funk, kuduro, electro, bassline, dancehall en fidget, zal deze avond in het teken staan van de een beetje in vergetelheid geraakte UK Garage en 2step sound die aan de wieg stond van het nu zo populaire dubstep genre. Niemand minder dan Ganja Cru´s dj Zinc zal de avond laten knallen met zijn zinderende drum ’n bass sets met een portie hiphop, breakstep, die hij tegenwoordig aanvult met nieuwerwetsche house en fidget. Daarnaast verzorgt CONFLICT de juiste muzikale entourage met bijdragen uit de Rauw- en Vage Gasten-families.


2 x 2 is wat we voor je hebben

------------------------------------------------------------------------------

Zaterdag 27 juni kan echt iedereen die we kennen gratis naar Poptrash in het Paard. Geloof ons als we zeggen dat deze feestjes hard komen, maar dat nog te weinig mensen dat schijnen te weten. Dus beter kom je ook, en maak er met ons en met de gasten van GUNS 'N' BOMBS een gezellige avond van! Uiteraard gaan ook Le Source, Monsoir Noir, Homework en Sickboy er voor zorgen dat het los gaat.


Maar liefst 25 plekken op de lijst hebben we voor de weggeef!

------------------------------------------------------------------------------

We zijn superblij dat jullie ons blog kunnen waarderen. We zijn gewoon een stel normale jongens, die met elkaar delen wat we vet vinden. Daarom zijn we ook blij dat we benaderd werden door de Melkweg om wat kaartjes voor Ratatat weg te geven. Wij zijn fan van Ratatat, dus dat doen we graag. Woensdag 1 juli staan zij in de Melkweg dus. De heren produceren al enkele jaren muziek die niet in een hokje valt te stoppen. Onder andere electro, disco, electronica, hiphop en exotica worden door de speciale Ratatat blender gegooid en zorgen voor een intrigrerende en ongrijpbare sound.


2 x 2 Jekenthet!

------------------------------------------------------------------------------

Ga ons mailen als een malle dan!

1 opmerking:

Steven zei

Grrrrraaaaattiiiis is goed.