zondag 25 mei 2008

Nog maar 11 dagen

Even een overzicht van De-Dope-Dingen-Doen-4-Daagse in Berlijn. Vrijdag is er gelijk een feestje in Maria am Ostbahnhof. Het feestje heeft wel een vage naam, Gettin Queer for a Fix, dus ik hoop niet dat het erg fout is. Maria schijnt wel één van de dopere clubs in berlijn te zijn, met vette electro. Check even onderstaande filmpje en myspace van Autokratz, de headliner van die avond. Kijk die mensen los gaan dan!



Tevens die avond op hetzelfde feestje: Jonty Skruff. Aangekomen op die myspace pagina gelijk die radio (een beetje links onderin) uitzetten, en zijn eigen tracks luisteren via de myspace player.

Diezelfde avond is er ook een feest in club Magnet onder de naam Whip it Good. Wederom een dubieuze naam, dat geef ik toe, maar wel een avondje lekkere electro.
Deze mensen verzorgen trouwens de visuals van de avond. Ice Cream For Free. Nou zijn VJ dingen over het algemeen kut, maar deze leute hebben wel wat leuke dingen op hun site staan. Zo, is deze post ook nog eens grafisch verantwoord.

Geen opmerkingen: