woensdag 20 mei 2009

DUIZENDSTE POST OOIT

Vorige week was al feest, want toen bestonden we precies 1 jaar. Nu is het dubbel feest, want dit is onze 1000e post. Een heuse mijlpaal. Feestje voor ons, maar ook voor jullie want we gaan dingen weg geven, voor kratis.


Deze vrijdag is weer een nieuwe editie van Poptrash in het Paard, jeweetwel dat leuke feestje met al die toffe electro. Dit keer is Blake Miller de eregast, die we kennen van Moving Units en als als 1 helft van Weird Science (de andere helft is Steve Aoki). Als je hiervoor niet die 8,50 kunt opbrengen, hebben wij wel wat (2 x2) plekken op de gastenlijst voor je. Niks geen prijsvragen, slagzinnen of rebussen, gewoon even een mailtje droppen en het komt goed.


De VAgE gASTEN zijn upgehookt met Brunotti. Onder de naam: “AAN MET ONS” is een heuse kledinglijn uitgebracht met shirts, hoodies, boardshorts en slippers. Een vast element van VAgE gASTEN is het live painten en daar is de gehele kledinglijn op gebaseerd. Alle designs voor de hoodies, caps, boardshorts, t-shirts en slippers komen uit één schilderij maar ieder kledingstuk is totaal eigen en uniek. Op hun eigen site kunnen ze er nog veel meer over vertellen, maar bij ons kun je alvast een paar gratis slippers krijgen. Mail 'Slipper AAN' naar freshpats[a]gmail.com en jij loopt straks lekker te shinen.

3 opmerkingen:

Steven zei

Yeaaaah boiiiii!

Anice zei

Yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhh booooiiii!!!
Wij willen nu weten wie van jullie hier de meeste onzin heeft gepost. En tevens welke bezoekers.
Sms kratis spullen aan naar: 1000

Caselist zei

haha Brunotti!! meen je niet haha. wel dope.
hard bezig die gasten.