maandag 9 maart 2009

Gitarist gezocht


Gaat het net lekker met je bandje, goeie recensies op het internet, alle EP's binnen een week verkocht.... stopt de gitarist ermee!!

We zijn nu dus naarstig (mooi woord) op zoek naar een retestrakke slaggitarist(e) met interesses in zowel de elektro- als de rockhoek van de grote boze muziekwereld. Je komt terecht in een bandje met grote ambities. Bijna iedere week wordt er intensief gerepeteerd en er wordt naar gestreefd om 2x per maand te spelen.

Dus: Heb je geen vrienden en wil je dit compenseren door status te creƫren in de muziekscene? Laat het weten, en wie weet speel jij binnenkort samen met die hele mooie drummer in een vette band met potentie.

Reacties in de comments.

6 opmerkingen:

Flip zei

Mensen met een sampler (hallo Bays! we oefenen tegenwoordig niet meer op zaterdagochtend), of een andere vette toevoeging op onze line-up genieten de voorkeur.

Steven zei

Dope die recencie op 3voor12!

Flip zei

Vonden wij ook!
In Amsterdam was het wel freaky dat we voor het eerst geen meerderheid hadden in de zaal (qua aanhang, niet qua band). Dat was wel freaky. Maar er liep niemand weg, gelukkig.

Als je nog van vette optredens hoort, tip deze drummer!

Anoniem zei

Amsterdam was super optreden, als ik dat mag toevoegen. Meerderheid was niet nodig, het rockte vooraan, haha! Ik ben benieuwd wat het zeeheldenfestival ons brengt ;-)

Zebra zei

Vet hoor! Unzip op 3voor12. jamer van de gitarist. En nou nog dat advies van die recensist ten harte nemen: Live nog iets meer die electro sound erin pompen.

Anoniem zei

Die electro sound komt wel goed. Zaterdag zijn we naar een distortion effect voor de basgitaar wezen kijken. Dat klonk heel vet.

Binnenkort ga ik een trigger op m'n bassdrum knallen, waardoor ik een sample kan meesturen over m'n gewone bass-drum geluid.

En de synth stond gewoon te zacht in het HPC.