dinsdag 31 maart 2009

Release the Feastbeast


Deze zaterdag gaat de boeken in als 'Die Zaterdag Dat Alle Feestjes Tegelijkertijd Waren'. Sommigen gaan eerst naar housewarmings feestjes om daarna los te gaan in gekraakte kerken, terwijl anderen in Rotterdam kapot gaan bij dat Vice ding van Release the Beast. Freshpats zal daar helaas niet bij zijn, want wij gaan dan rocken en representen op het Tegendraads Festival in Leiden. Juist, dat festival waar onze shirts te zien zijn bij de expo.

We hebben wel twee kaarten voor Release the Beast, waar we jullie weer heel bij mee kunnen maken. Kijk die line-up dan! Zucht. Het enige probleem is dat iedereen die naar Rotterdam gaat, logischerwijs niet in Leiden kan zijn om ons te zien shinen. Vandaar dat we hebben bedacht dat we onze 2 kaartjes gratis weggeven bij aankoop van 1 stuk Patswerk katoen. Zulke commerciƫle hoeren zijn we dan weer wel. Sorry.

Wie het eerst komt die het eerst maalt. Vermeld even dat je voor deze actie komt. En dan schelden we je zelfs de verzendkosten kwijt. Te laat! Kaartjes zijn weg.

1 opmerking:

Steven zei

Freshpats, commerciƫle hoeren.