donderdag 5 maart 2009

Out of space in de Melkweg

Prodigy rockte gisteren de Melkweg en van wat ik op youtube zag, ging het aardig hard los. Shit, wat heb ik spijt dat ik hier niet bij was. Maar die kaartjes gingen uiteindelijk voor 110 euries via marktplaats. Dat vind ik wat ver gaan.

Maar check deze 17 seconden pure aanheid. Had ik al gezegd dat ik er echt spijt van heb? Mijn hoop is op Lowlands gevestigd.

9 opmerkingen:

Steven zei

Hoewel ik niet helemaal los ga op t nieuwe album (paar nummers wel) zou ik 't toch ook graag een keertje live zien.

Die 17 seconde zien er goed uit iig!

Zebra zei

Heb ze in 2001 op Lowlands gezien in de Alpha tent. Tent stond bomvol en iedereen ging los. Al zie ik ze liever in een wat kleiner zaaltje.

Flip zei

Vet! Maar de prodigy stond er in 2005 ook toch? Dan zou het in 2009 weer eens tijd zijn.

Voor iedereen die spijt heeft, zeg ik het nog één keer: Unzip the Catfish speelt vanavond op die Prodigy-cooling down party. Adres: Turfdraagsterpad 17.

Dolluf zei

oke oke, ik liet me laatst wat gaan in zaken als ''uitgerangeerd'' ''ouwe lullen mogen niet meer op het podium'' en ''word het niet eens tijd om jaren geleden al een keer te stoppen!'' Maar als ik dit dan zo even een paar seconden aan kijk ben ik toch stiekem een beetje nieuwsgierig naar dat eventuele Lowlands optreden. Ik ga mee..

Zebra zei

Zo oud zijn die gasten van Unzip the Catfish toch niet?

Flip zei

Nou de toetsenist komt in de buurt hoor... Voorbij de 30. Gisteren ging het weer hard, trouwens. Demo is uitverkocht en we staan heel misschien binnenkort in het café van Watt. Wat!?

Freshpats zei

Vet! Tof dat het zo lekker gaat met unzip. Als nou de shirts uitverkocht raken en er nieuwe ontwerpen moeten komen, dan horen we dat wel.

Anoniem zei

Was errrg vet! Heb nog steeds een soort TGV in m'n hoofd die er niet uit wil. Melkweg was te klein, de energie paste er gewoon niet in!

Anoniem zei

zou er geen spijt van hebben. die gasten zijn inmiddels een parodie op zichzelf en een uitverkochte melkweg is altijd KUT (maarja, dus gewoon een mening he...)

grtns