zondag 19 oktober 2008

Ehm..... Drop!



SuperRauw is dus uitverkocht. Viel ook wel te verwachten met de Melomanics, Digitalism en Crookers in het huis. Maar dit is ook leuk. Drop, met o.a. FS Green en Hayzee. En maar 5 euries duur. Das goedkoop.

Lees even dit:
Drop zal op 25 oktober tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) de Nederlandse premiere van "BeatDrop" hosten. BeatDrop is een interactieve release-party waar jij, het publiek, bepaalt welke tracks op de release komen en hoe die gaat klinken.

De exclusieve tracks komen van de meest innovatieve producers van dit moment, uit het binnen- en buitenland en varierend van bekend tot opkomend talent. Na de succesvolle lancering in Antwerpen brengen we nu het concept naar Amsterdam! Drop#6 wordt dus een zeer speciale avond voor het ADE. Zeker de moeite waard om even langs te droppen.

De geselecteerde producers zullen de, speciaal voor deze avond gemaakte tracks, aan het publiek voorleggen. Deze editie heeft naast deze muzikale artiesten een expositie van vooraanstaande "street" kunstenaars en vormgevers uit Amsterdam. Alsof dit nog niet genoeg is gaan de producers in de week erna keihard aan de slag om elkaars tracks te remixen en zo een tweede cd samen te stellen. De cd is enkel en alleen verkrijgbaar voor de gasten van de Drop#6.


Laat 1 van de mensen die exposeert nou ook nog eens Wayne Horse zijn, en alsof dat niet genoeg is, is Two Things ook van de partij.
De vette flyer komt van Lowman.