woensdag 15 oktober 2008

Paris Appelle!

Ik kreeg van Chiara te horen dat er weer een leuk feestje in het verschiet ligt.


Na twee waanzinnige edities van Berlin Ruft An, zijn de programmeurs van Paard van Troje en The Generator dit jaar de straten van Parijs doorgestruind, op zoek naar de crème de la crème van muzikaal talent voor de eerste editie van het minifestival Paris Appelle!. Gedurende één avond en nacht treden meer dan tien bands, DJ's en acts op die een beeld geven van de stand van zaken binnen de hedendaagse toonaangevende en invloedrijke muziekscène van Parijs. De volgende artiesten zijn inmiddels bevestigd: T-Ka, Mon Cote Punk, S.P.A., Krazy Baldhead (Ed Banger) & Missill.

Paris Appelle! is het logische vervolg op de eerdere succesvolle samenwerking tussen Paard van Troje en The Generator (organisatie TodaysArt Festival) voor Berlin Ruft An. Berlin Ruft An toonde de hedendaagse muzikale hoogtepunten uit Berlijn. Nu is Parijs aan de beurt.
De Franse hoofdstad Parijs speelt als ontwikkelingsplaats van nieuwe richtingen binnen de popmuziek een steeds grotere rol. Parijs heeft een geheel eigen popcultuur die het hele popspectrum omvat, variërend van rock, hiphop en geëngageerde pop tot lounge, electro en techno.

Vrijdag 31 oktober Paard van Troje. zaal open: 19:30, aanvang: 20:30 / € 13,50
www.degenerator.nl / www.paard.nl